Tietosuojaseloste

Katriina’s Spa ja BBG tietosuojaseloste (https://www.bbgirl.fi)

Johdanto

Tässä tietosuojaselosteessa määritellään tavat, joilla Katriina’s Spa ja BBG kerää, käsittelee, käyttää, suojaa ja siirtää henkilötietojasi. Katriina’s Spa on salonki, joka tarjoaa palveluita kuten kauneudenhoitopalvelut, jalkahoitopalvelut, hieronnat ja luontaishoidot. BBG Bling Bling Girl on Katriina’s Spa yritykseen kuuluvat myymälä, jossa myydään vaatteita ja asusteita. Yrityksemme tietosuojavastaava on Katriina Peuhkuri. Voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaan/tietojen omistajaan lähettämällä viestin sähköpostitse osoitteeseen katriinaspa(at) gmail.com tai kirjeitse osoitteeseen Katriina’s Spa, Niskakatu 3, 80100 Joensuu.

Kerättävät ja käsiteltävät henkilötiedot

Keräämämme henkilötiedot sisältävät:

 • nimi
 • kotiosoite
 • sähköpostiosoite
 • puhelinnumero
 • syntymäaika
 • terveystiedot luontaishoitojen ja kauneushoitojen osalta

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja peruste

Katriina’s Spa ja BBG suhtautuu yksityisyyteesi vakavasti, emmekä koskaan myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Henkilötietojasi jaetaan ja suoramarkkinointia suoritetaan vain nimenomaisen suostumuksesi nojalla, jonka voit perua milloin tahansa.

Keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi tarjotaksemme tuotteitamme, palveluitamme ja hoitojamme sekä täyttääksemme kaupalliset ja oikeudelliset velvoitteemme. Emme koskaan kerää sinusta henkilötietoja, joita emme tarvitse tai säilytä tietoja pidempään kuin on tarpeen tässä selosteessa määriteltyjen tarkoitusten johdosta.

Pyytäessämme sinulta arkaluonteisia henkilötietoja (esim. terveydentilaasi liittyviä tietoja), syy pyynnölle ilmoitetaan selkeästi yhdessä käsittelyn tarkoitusten kanssa. Nimenomainen ja allekirjoitettu suostumuksesi on aina edellytys suorittamallemme terveystietojesi keräämiselle ja käsittelemiselle.

Kuka käsittelee tietojani?

Katriina’s Spa ja BBG Niskakatu 3. 80100 Joensuu toimii rekisterinpitäjänä ja käsittelee henkilötietojasi tässä tietosuojaselosteessa asetetuissa tarkoituksissa. Teknistä tukea tarjoavilla yhteistyökumppaneilla on pääsy henkilötietoihin ainoastaan mikäli Katriina’s Spa ja/tai BBG tarvitsee asiakastukea tai vianetsintää. Lisäksi teknistä tukea tarjoavien kumppaneiden tulee käsitellä henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen sekä soveltuvien tietosuojalakien mukaisesti.

Henkilötietojasi käsitellään:

 • Niiden henkilötietojen keräämiseksi (nimi, osoite, sähköposti, yhteysnumero, syntymäaika), jotka vaaditaan sopimukseen sitoutumiseen palvelun tai tuotteen myymiseksi
 • Viestinnän välittämiseksi sinulle, sisältäen ajanvarausten vahvistukset ja niitä koskevat muistutukset sekä varauksesi muuttamista tai peruuttamista koskevat pyynnöt
 • Terveydellisten tietojen keräämiseksi, jotta palvelut voidaan suorittaa asianmukaisesti sekä niiden tuotteiden ja palveluiden alueiden korostamiseksi, jotka voivat mahdollisesti aiheuttaa asiakkaille terveydellisiä ongelmia.
 • Turvallisen palvelun turvaamiseksi sekä alan standardien mukaisten neuvojen tarjoamiseksi.
 • Relevanttien tarjousten, mainosten ja tietojen valitsemiseksi sinulle.
 • Asiakasmäärämme arvioimiseksi.
 • Lain vaatimien tai oikeudelliseen prosessiin reagoimiseen tarvittavien henkilötietojen säilyttämiseksi.
 • Vakuutustarkoituksissa säilyttämiseksi
 • Asiakasrekisterien säilyttämiseksi
Oikeutesi tietojen kohteena

Mikäli henkilötietojasi on salongin Katriina’s Spa ja BBG hallussa, sinulla on tiettyjä niihin liittyviä oikeuksia. Kun olet antanut meille suostumuksesi yhteydenottoihimme osana markkinointipalveluitamme, voit muuttaa suostumustasi tai peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa käyttämällä kaiken suoramarkkinointimme yhteydessä tarjottavaa tilauksen peruuttamismahdollisuutta tai ottamalla yhteyttä Katriina’s Spa ja BBG tietosuojavastaavaan.

Sinulla on myös oikeus:

 • Ennen tietojen keräämistä saada tieto siitä, kuinka henkilötietojasi käsitellään.
 • Saada pääsy henkilötietoihisi sekä tietojen keräämisen jälkeen tieto siitä, miten tietojasi käytetään.
 • Vaatia henkilötietojesi korjaamista, mikäli ne ovat virheellisiä, epätäydellisiä, epätarkkoja tai vanhentuneita.
 • Vaatia henkilötietojesi poistamista, kun käsittelyn jatkamiselle ei ole pakottavaa syytä.
 • Vaatia käsittelyn rajoittamista, henkilötietojesi käsittelyn estämiseksi.
 • Saada henkilötietosi siirrettyä, kopioitua tai siirrettyä salongilta Katriina’s Spa ja BBG toiselle organisaatiolle helposti luettavassa muodossa.
 • Vastustaa suoramarkkinointia


Voit täyttää alla olevan lomakkeen jolla voit pyytää kopioita tallennetuista tiedoista tai vaihtoehtoisesti pyytää tietojen poistoa. Tietojen poistopyynnön yhteydessä tilisi poistetaan sivustolta eikä sitä voi enää aktivoida uudelleen.


Valitse mitä haluat tehdä henkilökohtaisille tiedoille:Kerättyjen henkilötietojen erityiskategoriat

Monissa suostumuslomakkeissamme kysytään terveyskysymyksiä, jotta voimme korostaa hoitoja, joilla voi mahdollisesti olla haitallisia vaikutuksia terveydellesi johtuen ottamastasi lääkityksestä tai terveydentilastasi. Katriina’s Spa ja BBG pyytää aina suostumustasi ennen tällaisten tietojen keräämistä ja käsittelemistä. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa, ottaen kuitenkin huomioon oikeudelliset, vakuutusliitännäiset sekä sopimusvelvoitteista johtuvat rajoitukset (katso lisää kohdasta ”oikeutesi tietojen kohteena”). Yksityisyytesi on meille erittäin tärkeää ja käytämme tällaisia tietoja ainoastaan sen määrittämiseen, onko tietty hoito sinulle sopiva.

Keräämismenettely

Henkilötietojasi kerätään antaessasi niitä meille verkkosivujemme tai sosiaalisen median kautta, puhelimitse, sähköpostitse, kirjallisesti, Katriina’s Spa ja BBG -liikkeessä tai millä tahansa muulla tavalla. Tiedot säilytetään käyttämällä verkkosivujemme-ohjelmistoalustaa. Osittain käytetään myös paperisia rekistereitä.

Katriina’s Spa ja BBG antaa sinulle pääsyn tiliäsi ja varauksiasi koskeviin tietoihin verkkosivujen kautta sanottujen tietojen katselu- ja päivittämistarkoituksessa

Lasten yksityisyys

Katriina’s Spa ja BBG ei kerää alle 16-vuotiaiden lasten henkilötietoja ilman vanhemman tai huoltajan suostumusta. Mikäli uskot, että meillä on hallussamme alle 16-vuotiasta lasta koskevia tietoja, olethan yhteydessä meihin. Mikäli emme kykene saamaan asianmukaista vanhemman tai huoltajan suostumusta välittömästi, poistamme tällaiset tiedot.

Tietojen jakaminen

Henkilötietojasi jaetaan ainoastaan yrityksemme ja yhteistyökumppaneiden edustajien kanssa ainoastaan siinä tapauksessa, että salonki tarvitsee asiakastukea tai vianetsintää. Katriina’s Spa ja BBG ei jaa henkilötietojasi kolmansien osapuolten kanssa ilman etukäteistä suostumustasi, ellei kyseessä ole tässä tietosuojaselosteessa jo määritelty kolmas osapuoli taikka kun jakamista vaaditaan meiltä osana soveltuvien tietosuojalakien mukaisia oikeudellisia velvoitteitamme.

Henkilötietojen käsittelijöiden käyttäminen

Henkilötietojen käsittelijät ovat kolmansia osapuolia, jotka tarjoavat meille tiettyjä palvelumme osia. Kun käytämme kolmatta osapuolta, olemme sopimuksin asettaneet tiukat ehdot, jotka säätelevät henkilötietojesi käsittelyä eikä mitään toimia voida suorittaa ilman ohjeistusta meiltä. Kolmannet osapuolet, joiden kanssa työskentelemme, eivät koskaan jaa tai julkista henkilötietojasi ja säilyttävät niitä aina turvallisesti.

Kuinka pitkään säilytämme tietojasi?

Katriina’s Spa ja BBG säilyttää henkilötietojasi vain sen niin kauan kuin on tarpeen palveluidemme tarjoamiseksi sinulle asiakkaanamme. Katriina’s Spa ja BBG on verolakien mukaan velvollinen säilyttämään henkilötietojasi vähintään 7 vuotta. Terveys- ja turvarekistereitä säilytetään 10 vuotta. Mikäli olet antanut meille markkinointitarkoituksia koskevan suostumuksesi, säilytämme tarvittuja vähimmäistietoja siihen asti, kun ilmoitat meille, ettet enää halua vastaanottaa tällaisia ilmoituksia.

Edellytykset, joiden nojalla voimme jatkaa henkilötietojesi käsittelyä sisältävät:

 • Voimme jatkaa henkilötietojesi käsittelyä, mikäli meillä on oikeudellinen peruste tai velvollisuus taikka se on oikeutetun etumme mukaista
 • Voimme jatkaa henkilötietojesi käsittelyä, kun se on tarpeen oikeudellisten vaatimusten todentamiseksi tai toteuttamiseksi taikka niiltä puolustautumiseksi

Henkilötietojen siirrot

Kun henkilötietojasi käsitellään verkkosivujemme kautta, kaikkia tietoja säilytetään EU:n alueella. Tietojasi käsitellään verkkosivujemme toimesta ja ne tallennetaan yksityiseen-pilvipalveluun jonka palvelinkeskus sijaitsee Suomessa. Tämän prosessin aikana tietosi salataan sekä siirtojen, että säilytyksen aikana.

Seuraamukset, mikäli et luovuta henkilötietojasi salongille Katriina’s Spa ja BBG

Mikäli haluat ostaa tuotteen tai palvelun Katriina’s Spa ja BBG salongilta, tiettyjä henkilötietoja vaaditaan sopimuksen solmimiseksi. Katriina’s Spa ja BBG ei voi sitoutua tuotteen tai palvelun ostamista koskevaan sopimukseen kanssasi, mikäli et anna henkilötietojasi.

Kuten tässä tietosuojaselosteessa on todettu, käsittelemme henkilötietojasi noudattaaksemme oikeudellisia ja lakimääräisiä velvollisuuksiamme sekä sopimusten täyttämiseksi. Sinulla on aina mahdollisuus kieltäytyä luovuttamasta henkilötietoja, mutta tällöin emme voi tarjota sinulle tiettyjä tuotteita, palveluita tai hoitoja.

Henkilötietojesi suojaaminen

Asianmukaiset toimenpiteet suoritetaan henkilötietojesi suojaamiseksi organisaation sisäiseltä tai ulkoiselta luvattomalta tai asiattomalta pääsyltä. Yhteytesi verkkosivuillemme käyttää HTTPS tiedonsiirtoprotokollaa sekä TSL suojausta. Tämä tarkoittaa, että kaikki verkkosivuillemme siirretyt tiedot salataan tietojen syötön ja pilvipalveluun siirtämisen aikana. Paperisia dokumentteja, jotka sisältävät henkilötietoja, säilytetään lukitussa arkistointikaapissa tai kassakaapissa, joihin on pääsy ainoastaan yrityksen valtuutetulla henkilökunnalla. Työntekijöille annetaan ainoastaan rajatut pääsyoikeudet ja he voivat vierailla yrityksen ohjelmistossa ainoastaan yrityksen johdon antamalla PIN-koodilla

Valitukset

Mikäli haluat tehdä valituksen liittyen tapaan, jolla henkilötietojasi on kerätty tai käsitelty salongissa/myymälässä Katriina’s Spa ja BBG (tai salongin/myymälän Katriina’s Spa ja BBG käyttämien kolmansien osapuolien) toimesta taikka et ole tyytyväinen valituksen käsittelyyn, sinulla on oikeus tehdä valitus suoraan valvontaviranomaiselle ja salongille Katriina’s Spa ja BBG sekä Katriina’s Spa ja BBG tietosuojavaltuutetulle.

Tietosuojavaltuutettu

Ratapihantie 9, 00520 Helsinki, Suomi

Katriina’s Spa ja BBG tietosuojavaltuutettu/GDPR omistaja

Niskakatu 3

80100 Joensuu