Skip to content
Hyvä asiakkaamme,

olemme saaneet joulukuun alussa käyttöömme uudet nettisivut, verkkokaupan ja ajanvarausjärjestelmän. Uudistuksen myötä saat käyttöösi pisteet nyt myös verkkokaupassa ja näet oman pistesaldosi. Ostoksesi kerryttävät pisteitä automaattiseti niin liikkeessä, kuin verkossa.

Uudistuksesta johtuen toivomme jokaisen asiakkaan aktivoivan uuden käyttäjätilin ja tilaavan uutiskirjeemme tässä sähköpostissa esitettyjen ohjeiden mukaisesti.

Tehtyäsi nämä toimenpiteet, palkitsemme sinut 500 lisäpisteellä ja 20 € lahjakortilla!*

Tilisi aktivoimiseksi sinun tulee asettaa salasana, voit tehdä sen tästä linkistä. Käyttäjänimesi on sähköpostiosoitteesi.

Salasanan luomisen jälkeen voit hallinnoida uutiskirjeen tilausasetuksia kirjautumalla sisään Oma Tili-sivulle tai vaihtoehtoisesti suoraan tästä linkistä. Muista valita Aktiiviset Tilaukset-kohdasta Uutiskirje ja tallenna asetukset.

Mikäli sähköpostiosoitteesi on muuttunut, tai tarvitset muuten apua tilisi aktivoimiseksi tai uutiskirjeen tilauksen kanssa, otathan meihin yhteyttä niin autamme sinua.

Ystävällisesti BBG henkilökunta

Ps. Mikäli haluat, että asiakastietosi, sekä tilisi poistetaan pysyvästi asiakasrekisteristämme voit tehdä siitä pyynnön tältä sivulta täyttämällä lomakkeen.

Kun olet tehnyt ylläolevat toimenpiteet, tulet saamaan lahjakortin, sekä ilmoituksen pisteiden myöntämisestä sähköpostitse 2 viikon kuluessa.

*Tilin aktivointi palkinto on voimassa kaikille nykyisille asiakkaillemme jotka aktivoivat tilin ja rekisteröityvät uutiskirjeen tilaajaksi 23.12.2020 mennessä.

Ostoskori